Welkom Profiel Nieuws Catalogus Links Contact
 
 
Downloads - Diversen

Op deze pagina treft u documentatie en aanvullende technische informatie aan met betrekking tot de producten van Alsident® System op deze website. Voor bepaalde informatie dient u over Microsoft Excel® te beschikken. Andere informatie wordt gegeven als Adobe PDF-file. In een enkel geval heeft u een unzipprogramma nodig. Een viewer voor Excel, Adobe Acrobat Reader en unzip programma's ( b.v. Winzip ) kunt u veelal gratis downloaden van de websites van de betreffende software makers.

Let u er op dat sommige bestanden vrij groot zijn en dat de downloadtijd daardoor lang kan zijn als u niet over een snelle internetverbinding beschikt.

Verbetercheck lasrook

De Verbetercheck Lasrook is op 30 december 2011 goedgekeurd door de Arbeidsinspectie. Deze digitale test laat, zonder metingen op locatie, werkgevers en medewerkers in de metaal zien of wordt voldaan aan de nieuwe grenswaarde lasrook. Vanaf 1 april 2010 mag de maximale blootstelling aan lasrook niet meer zijn dan 1 mg/m3, een forse daling ten opzichte van de oude grenswaarde.

Hier kunt u de verbetercheck lasrook uitvoeren. U krijgt dan direct te zien of uw werkplekken aan de voorwaarde voldoen : Verbetercheck lasrook

 Basis Inspectie Module Lasrook

Deze BasisInspectieModule (BIM) is opgesteld aan de hand van de stand van de techniek en is geschreven voor intern gebruik bij de Inspectie SZW. Verder is de in deze BIM beschreven werkwijze algemeen omschreven. Inspecteurs kunnen op grond van de aangetroffen situatie in een bedrijf afwijken van de hier beschreven werkwijze

Brochure lasrook

Bouwbesluit 07-08-2001

  Explosiegevaar

Metaalunie leveringsvoorwaarden

Brochure nieuwe Arbeidsomstandighedenwet 01-01-2007 
       ( de belangrijkste wijzigingen op een rijtje, uitgave van het MKB, VNO-NCW en AWVN )
Geovent W3 afzuig- en filterunit

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie of hier voor de documentatie.

Feestdagen 2019

Ons bedrijf zal wegens o.a. nationale feestdagen in 2019 op de volgende dagen gesloten zijn:

Nieuwjaarsdag 01 januari 2019
Tweede Paasdag 22 april 2019
Hemelvaartsdag 30 mei 2019
Vrijdag na Hemelvaartsdag 31 mei 2019
Tweede Pinksterdag 10 jun 2019
Tussen Kerst en Nieuwjaar 25-12-2019 tot en met 01-01-2020

Vrijdagsluiting

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag 08:30 tot 17:15 uur. Op vrijdag sluiten wij om 15:00 uur.

Vacature

Magazijn medewerker